כאשר מדובר בקולינריה, כל אדם הוא עולם ומלואו, יש לו אורח חיים תזונתי בו הוא דוגל, יש לו את חומרי הגלם אותם הוא מעדיף לראות אצלו ויש לו את הטעמים אליהם הוא מתחבר (וגם את אלו, עליהם הוא מעדיף לוותר).
ב- "גאיה – גן אירועים בשרון", מבינים שכל אורח הוא יחיד ומיוחד וכחלק מכך, הוא אמור לקבל את החופש לבחור את המאכלים אשר עונים על טעמו ועל העדפותיו.
OPEN KITCHEN SERVICE ב-גאיה, מציע חוויה קולינארית מרגשת ומפתיעה, מהסוג אותו ניתן לחוות רק במסעדות שף המובילות בארץ ובעולם.
לאורחים באירועים המתקיימים בגאיה, מצפה בשלב הראשון, חוויה ויזואלית יפיפייה, של תצוגת בישול מרשימה, הכוללת טכניקות בישול מתקדמות וייחודיות.
בשלב הבא, כל אורח יכול לבחור מתוך המבחר המגוון והאיכותי של המאכלים המוצעים, את אלו שמרגשים אותו ועונים על טעמו האישי ועל העדפותיו הקולינריות.
על התפריט של OPEN KITCHEN SERVICE ב-גאיה מנצח שף הבית הנפלא והמוכשר, אשר לוקח לידיו חומרי גלם מקומיים, טריים ואיכותיים ובעזרת המון ניסיון, יצירתיות ומקצועיות, הופך אותם למנות נפלאות ומפתיעות – המתאפיינות בצבעים, ניחוחות וטעמים קסומים שנשארים בפה (לפחות עד השלב של הקינוחים) – אחרי שהאירוע מסתיים הטעמים הם בדיוק החומרים של זיכרונות המעלים חיוך על הפנים.
גאיה – גן אירועים בשרון, לוקחים את החוויה הקולינארית הנהוגה בעולם האירועים, צעד אחד קדימה.
בגאיה, האורחים זוכים לראות כיצד נוצרות המנות, נהנים ממגוון רחב של אפשרויות מסוגים שונים ובשילובי טעמים ייחודיים.
בזכות OPEN KITCHEN SERVICE ב-גאיה, אין המתנות, אין תורים ואין עיכובים, האורחים בוחרים מה הם רוצים לאכול ומתי והמנה הנבחרת מגיעה אליהם לשולחן.
וכמובן, כמו בכל מסעדת שף שמכבדת את עצמה, גם בגאיה, לא מוותרים על ה"גרנד פינאלה" – חגיגה נפלאה ושמחה של קינוחים מיוחדים וצבעוניים.
OPEN KITCHEN בגאיה – פותחים בפניכם את המטבח ואת הלב.